Industriële bakkerij Van Sprengel

 

Bakkerij Van Sprengel: het brood dat uw zintuigen prikkelt

Kraakvers brood en pistolets recht uit de oven

Wandelt u ’s ochtends langs de warme bakker? Dan kent u het gevoel. Uw neus vangt de geur op van versgebakken brood. En voor u het weet, gaan uw benen uw neus achterna: de winkel in. Kraakverse broden, pistolets, sandwiches, … om van te watertanden! Bij Van Sprengel vliegen de warme broodjes over de toonbank. Ze komen dan ook regelrecht uit de oven. Nóg verser vindt u ze nergens.

 

Gebak en taarten om bij te likkebaarden

Na het festijn voor uw neus zijn uw ogen aan de beurt. Werp een blik op de koffiekoeken, taarten en gebakjes in de toonbank van bakkerij Van Sprengel. Allemaal gebakken met de traditionele ingrediënten voor die echte, ambachtelijke smaak. Denkt u dat u eraan weerstaat? Dan hebt u de biscuit nog niet geproefd. Bij Van Sprengel geen bakmix, maar eieren, bloem en suiker. En liefde – véél liefde voor het bakken.

Uw warme bakker levert dagelijks in uw zaak

Koopt u brood voor uw eigen zaak, of voor uw broodautomaat? Bestel bij Van Sprengel. U krijgt het vers uit de oven geleverd, klaar voor de tanden van uw klant. En ook voor grote aantallen eters levert Van Sprengel de dagelijkse boterham: zoals in rust- of ziekenhuizen.

 

Volg uw neus naar bakkerij Van Sprengel: de broodgeur begroet u al op straat.

Open van dinsdag tot en met zondag.